Lisävarusteet

 

Liukujalakset

 

Jalasten alle kiinnitettävät muoviset Kuura-liukujalakset tuovat mukavuutta ja turvallisuutta kelkkailuun. Liukujalakset antavat kelkallesi lisää kantavuutta niin runsaslumisilla teillä kuin keväisillä jäillä. Lisäksi ne helpottavat liikkumista hiekoitetuilla teillä estäen yllättävät äkkipysähdykset.
 

Kuura-liukujalasten kiinnittäminen on helppoa.

 

1. Ota Kuura-liukujalakset sisälle noin tunti ennen asennusta. Jalakset asettuvat helpoimmin paikoilleen huoneenlämpöisinä.

2. Käännä kelkka ylösalaisin.

3. Paina huoneenlämpöisen liukujalaksen rei'itetty pää paikalleen jalaksen etupäähän aivan puskurin juureen.

4. Lukitse liukujalas paikalleen nippusiteellä. Nippusiteen lukituskohta kannattaa jättää jalaksen yläpuolelle.

5. Painele liukujalaksen loppuosa paikalleen käsin tai kumivasaran avulla. Jalaksen ei tarvitse tässä vaiheessa painua liukujalaksessa olevan uran pohjaan. Riittää, että liukujalas pysyy kiinni jalaksessa.

6. Käännä kelkka oikeinpäin.

7. Kiinnitä liukujalas lopullisesti paikalleen lyömällä jalas liukujalaksessa olevan uran pohjaan kumivasaran avulla.

8. Kiristä vielä nippuside ja leikkaa ylimääräinen osa pois.

 


Jalkatuet

 

Jalasten päälle asetettavat jalkatuet helpottavat jalasten päällä seisomista. Jalkatuet kuuluvat Kuura-kelkkoihin vakiovarusteina, mutta niitä on saatavana myös lisävarusteina. Kuten Kuura-liukujalaksia, myös Kuura-jalkatukia saa punaisina ja harmaina.

 

Turvaviirit ja heijastimet

 

Turvaviirit ja heijastimet lisäävät näkyvyyttäsi liikenteessä. Heijastimet soveltuvat potkukelkkojen lisäksi myös muiden kohteiden, kuten tienvarsitolppien merkitsemiseen. Heijastimet on helppo kiinnittää paikoilleen pakkauksessa olevien ruuvien avulla.