Miksi Kuura

Puuosat


Kuura-potkukelkat on valmistettu valikoidusta kotimaisesta koivusta. Potkukelkkojen puuosat on muotoiltu kauniiksi. Suurin osa puuosien kulmista on pyöristetty tai hiottu lisäämään kelkan käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Käytämme kaikissa puuliitoksissa liimaa lisäämään kelkan jämäkkyyttä.

Jalakset


Kelkkojen jalakset ovat maalattua jousiterästä. Maalattuna jalas luistaa hyvin alusta alkaen eikä vaadi käsittelyä luistoa lisäämään.


Turvallisuus
 

Kuura-potkukelkat on varustettu heijastimilla ja turvaviirillä, jotka lisäävät näkyvyyttäsi liikenteessä ja tekevät matkanteostasi turvallisen. Potkukelkoissa on heijastimet myös kelkan takapuolella.JalkatuetKuura-kelkkoihin kuuluu vakiovarusteena myös jalasten päälle asetettavat jalkatuet. Liukuesteillä varustetut jalkatuet helpottavat jalaksen päällä seisomista ja estävät jalan lipsumisen potkimisen aikana. Kuura-jalkatukia on saatavana punaisina ja harmaina.


Taittomekanismi
 

Nerokkaan taittomekanismin ja nopean kiinnitysmekanismin ansiosta KuuraKlick-taittopotkukelkka on helppokäyttöinen. KuuraKlick-kelkka on vaivaton taittaa kokoon varastointia tai kuljetusta varten ja ottaa uudelleen käyttöön.