Huolla oikein

 

Säännöllinen huolto pidentää potkukelkan käyttöikää ja lisää sen käyttömukavuutta. Hyvin säilytettynä ja huollettuna Kuura-potkukelkkasi palvelee sinua kauniinpana pidempään.

 

Talvihuolto

 

Älä anna lumen ja jään jämähtää kiinni potkukelkan puuosiin. Lumi kannattaa harjata pois etenkin istuimen päältä.

Säilytä potkukelkkaa mahdollisuuksien mukaan vesi- ja lumisateelta suojassa.

Tarkista säännöllisesti, että kaikki potkukelkkasi ruuvit ja mutterit ovat kunnolla kiinni. KuuraKlick taittokelkoissa tarkista myös lukitusmekanismin toimivuus. Älä kiristä lukon kiinnityslenkkiä liikaa, jotta se ei riko lukitusmekanismia.

 

Potkukelkka kesäksi säilöön

 

Suosittelemme, että kesäksi potkukelkka sijoitetaan katokseen tai muutoin suojataan sateelta ja suoralta auringonvalolta.

Potkukelkan jalakset voivat ruostua kesäsäilytyksen aikana. Tämä ei ole vaarallista. Ruoste lähtee jalaksista pois hankaamalla jalaksia lumeen tai käsittelemällä jalakset kevyesti hiekkapaperilla.

 

Takuu

 

Myönnämme potkukelkoillemme yhden (1) vuoden takuun. Takuu alkaa tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa raaka-aine- ja valmistusvirheistä johtuvat viat. Takuun piiriin eivät kuulu tavanomaisesta kulumisesta, metalliosissa tai puuosissa tapahtuvista värimuutoksista aiheutuvat haitat tai viat. Takuu ei myöskään koske väärinkäytöstä tai potkukelkan normaalista käyttötarkoituksesta poikkeavasta käytöstä aiheutuneita vikoja. Takuuasioissa noudatamme kuluttajasuojalaissa määriteltyjä vaatimuksia.